Harmiton-omakotihuolto

Harmiton-omakotihuolto

Huoletonta omakotiasumista

 

Rakentamamme kodit ovat laadukkaita ja kestävät aikaa. Silti nekin kaipaavat säännöllistä huoltoa. Ymmärrämme, miten helposti omakotiasujalla tämä voi jäädä kiireisen arjen jalkoihin – siitä asiakkaammekin usein kertovat.

 

Jätä kiinteistösi hyvinvoinnista huolehtiminen meidän harteillemme, niin voit nauttia asumisesta enemmän. Harmiton-omakotihuoltopalvelumme tekee sen mahdolliseksi.

Nämäkin hoidamme puolestasi:

 

  • Vuosihuollot
  • Talotekniikan tarkastukset
  • Märkätilojen tarkastukset
  • Silikonien vaihdot
  • Savupiipun tarkastukset
  • Listojen vaihdot
  • Yläpohjan tarkastukset ym.
  • Terassien ja ulkoalueiden huolto

Vuosihuollatat autoasi – tee sama kodillesi

 

Auto tarvitsee säännöllistä huoltoa pysyäkseen parhaassa mahdollisessa kunnossa. Näin vältytään isommilta, kalliilta remonteilta. Jätämme työn ammattilaisille, jotta asiat tulee tehtyä oikein ja säästämme samalla omaa aikaamme. Miksi emme toimisi samoin kotimme huollon kohdalla?

Jätä kotisi oikeisiin käsiin

 

Rakentamisen aikainen huolellisuutemme ja joustavuutemme palvelee sinua myös omakotihuollossa. Lisäksi tunnemme rakentamiemme kotien rakenteet ja tekniikan jokaista yksityiskohtaa myöden. Näin voimme hoitaa huollot ja korjaukset mahdollisimman tehokkaasti.

Säilytä investointisi arvo

 

Monella talon huolenpito jää kiireisen arjen jalkoihin. Hiljalleen kodin viihtyisyys ja asumismukavuus kärsivät, ja myös kiinteistön arvo laskee. Omakotitalo on tärkeä ja suuri investointi – huolehditaanhan yhdessä, että se pysyy kunnossa.

Uudelta tuntuva koti pidempään

 

<b>kannustalo-img</b>
<b>5160079</b>
<b>IMG_6244</b>
<b>IMG_6249</b>
<b>PA130080</b>
<b>IMG_20190517_170131</b>

Asiakkaamme kertovat

 

 

"Hirvitti ajatella, mitä vahinkoa unohduksista syntyykään."

 

"Rehellisesti sanottuna meidän perheessä nämä harvoin tehtävät asiat, kuten suodattimen vaihto ym. tuppasivat aina unohtumaan, ja siitä syntyi stressiä. Onneksi unohduksia ei tarvitse enää murehtia."

 

"Tuttuun ammattilaiseen on helppo luottaa."

 

"Olimme Harmaconin palveluun rakennusaikana niin tyytyväisiä, että tuntui luonnolliselta jatkaa yhteistyötä myös talon valmistumisen jälkeen. Nyt en osaa edes kuvitella, että tekisin kaiken itse. Ammattilaisen hommaahan tämä on."