Rakentaminen

Rakentaminen

Kaikki rakentamisen vaiheet yhdestä ovesta

 

Moni haaveilee oman talon rakentamisesta, ja valmistalo tarjoaa helpon vaihtoehdon. Paketit ovatkin suosituimpia tapoja rakentaa koti, reilusti yli puolet kaikista uusista omakotitaloista rakennetaan talopaketista. Me rakennamme turvallisen ja viihtyisän kodin juuri niin kuin sinä haluat.

 

Haluatpa projektisi toteutettavan muuttovalmiina kokonaisuutena tai vaikka vain perustusten ja seinien pystyttämisenä, teet erinomaisen ratkaisun valitsemalla Harmacon Oy:n kumppaniksesi.

 

  • Perustusten maanrakennus
  • Talon pystytys
  • LVI- ja sähkötyöt
  • Lattiavalut
  • Sisustustyöt ja viimeistely
  • Kiintokalusteet sekä kodinkoneet
  • Terassit ja piharakennukset

Asiakkaan toiveita kuunnellen

 

Kodin tekevät sen asukkaat. Asukkaiden toiveet pitääkin ottaa huomioon koko prosessin ajan. Kodin rakentaminen on kokonaisuus, jossa luotettava kumppani ja hyvät neuvot ovat kultaakin kalliimpia. Ja koska kyseessä on sinun kotisi, on se toteutettava sinun toiveitasi kuunnellen. Harmacon on kuunteleva kumppanisi.

Laadukasta jälkeä joustavasti

 

Periaatteena työssämme on, ettei mutkissa oiota. Huolellisen työmme jäljiltä ei löydy ikäviä yllätyksiä, ja tehty työ vastaa laatuvaatimuksiasi. Pidämme myös huolta aikatauluista ja projektinhallinnasta työmaalla. Asiakkaanamme sinä olet tärkein ja tärkeä osa toimintaamme on pitää sinut ajan tasalla projektisi edistymisestä. Matkan varrella voi myös tulla mieleen muuttaa suunnitelmia ja muutoksia teemmekin joustavasti.

Pakettiratkaisu on stressitön

 

Kodin rakentamiseen on tarjolla monia vaihtoehtoja. Valitsemalla valmiin talopaketin suunnitteluvaihe ja rakennusprosessi ovat huomattavasti kevyempiä ja stressittömämpiä kuin “pitkästä tavarasta” rakentamalla. Ja asiantunteva urakoitsija on paras tae onnistuneeseen projektiin. Kokeneen rakentajan asiantuntevat neuvot ovat kultaakin kalliimpia ja niiden avulla vältetään moni ongelma. Näin jaksat nauttia vielä valmiista kodistasikin!

Toteuttamiamme koteja, joissa viihdytään

 

<b>kohde-2</b>
<b>kohde-1</b>